Mercedes-Benz

Met ruilonderdelen goedkoop vooruit.
Mercedes-Benz ruilturboladers.

Mercedes-Benz ruilturboladers

Een van de producten uit ons omvangrijke aanbod originele ruilonderdelen is de Mercedes-Benz ruilturbolader. Onze volledig gereviseerde turboladers met gegarandeerde kwaliteit kunnen we u tegen een gunstige prijs aanbieden – tegelijk staan we garant voor de hoge kwaliteit van het product.
De revisie van een gebruikte Mercedes-Benz turbolader wordt streng gecontroleerd en verloopt in meerdere stappen: Van de complete demontage in afzonderlijke bouwgroepen over de reiniging tot de visuele controle en de controle van de afmetingen en werking – alles wordt heel precies onderzocht. Voldoet een onderdeel niet aan de normen, dan wordt het aangepast, gerepareerd of door een nieuw onderdeel vervangen. Bij de eindtest van de turboladers gelden dezelfde strenge normen als bij nieuwe onderdelen.

Met een Mercedes-Benz ruilturbolader beschikt u over een hoogontwikkeld motoronderdeel dat bestand is tegen extreme temperaturen, mechanische belastingen en een hoge druk. In vergelijking met dieselmotoren zonder turbolader maken moderne motoren met Mercedes-Benz turboladers volop gebruik van de energie in de uitlaatgassen zodat ze minder brandstof verbruiken. Zuiniger kunt u niet rijden!

Graag geven we u advies over de turboladers in ons gamma ruilonderdelen en stellen we voor u een individuele offerte op.