Mercedes-Benz

Mercedes-Benz garantie.

Garantie nieuwe voertuigen

Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen

Verantwoordelijkheid die we graag op ons nemen.

Op alle Mercedes-Benz personenwagens geldt sinds 1 september 2005 in heel Europa een garantie op nieuwe wagens van twee jaar.

Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV verbindt zich tot een contractuele garantie. Deze garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van de wagen of eventueel vanaf een vroegere eerste inschrijving van de wagen en zonder kilometerbeperking. Ze vult de wettelijke garantiebepalingen aan en ze geeft u de eerste twee jaren een geruststellend gevoel.

De garantie op nieuwe wagens van Mercedes-Benz geldt in alle lidstaten van de EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Garantie tweedehandswagens

Mercedes-Benz garantie voor tweedehandswagens

Het kwaliteitsmerk voor tweedehandswagens.

Als u bij ons een tweedehandswagen koopt, is de auto niet alleen vakkundig nagekeken, maar heeft hij in de meeste gevallen ook een Mercedes-Benz garantie voor een duur van minstens 12 maanden.

Ook bij pech blijft u mobiel, in welk West-Europees land u zich ook bevindt. Wij herstellen uw auto zonder dat u een cent voor arbeidskosten en - tot een kilometerstand van 120.000 km - voor materiaalkosten moet betalen. Ook voor auto's met een hoge kilometerstand betalen wij de arbeidskosten volledig terug.

Indien de auto van uw keuze - met of zonder ster - geen Mercedes-Benz garantie heeft, vraag er dan gewoon naar bij uw concessiehouder.