Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Contact.
Een knop voor alle gevallen.

Mercedes-Benz Contact

Met Mercedes-Benz Contact kunt u op elk moment, 24 uur per dag en 7 dagen per week, het Mercedes-Benz klantencentrum bereiken. De deskundige servicemedewerkers helpen u bij alle vragen over uw voertuig: ongeacht of u informatie over onze producten of diensten zoekt, of wanneer u bij een ongeval of panne snel hulp nodig hebt.

Mercedes-Benz Contact is al in haast alle Europese landen beschikbaar en de servicemedewerkers zijn van gelijk waar ter wereld bereikbaar, op voorwaarde dat er een telefoonverbinding beschikbaar is.

Het hart: de onderhouds-app.

Sinds juni 2012 is in alle nieuwe voertuigen standaard de onderhouds-app geïnstalleerd. Als een onderhoudsbeurt nodig is, dan verschijnt naast de gebruikelijke melding in het combi-instrument tegelijk ook het dialoogveld van de onderhouds-app in de radiodisplay. Zodra u bevestigt dat de oproep kan, wordt een telefoonverbinding met het klantencentrum tot stand gebracht. De gegevensoverdracht (voertuigidentificatienummer, kilometerstand en werkplaatscode) moet u nu alleen nog maar met een druk op de knop bevestigen.

Het klantencentrum geeft vervolgens de voertuiggegevens en het moment waarop u een afspraak wenst, aan het Mercedes-Benz servicebedrijf door. Binnen 24 uur berekent de werkplaats de duur en de kosten van de onderhoudsbeurt en informeert ze u over het moment waarop het voertuig opgehaald wordt. Als de afspraak niet op het gewenste moment ingepland kan worden, wordt een alternatieve afspraak gemaakt.

Nog een opmerking:
Basisvoorwaarde voor Mercedes-Benz Contact is Audio 20 of hoger, alsook een Bluetooth-compatibele gsm. U betaalt alleen de prijs voor een oproep binnen het vaste net. Bij een oproep vanuit het buitenland worden eventueel ook roamingkosten aangerekend. De Mercedes-Benz dienstverleningen zijn gratis.