Mercedes-Benz

ProCarosserie.
Gecertificeerd door Mercedes-Benz.

ProCarosserie: gecertificeerd door Mercedes-Benz

Schade? Wij herstellen ook de uitstraling van uw Mercedes. Uw Mercedes is een mooi visitekaartje. Hij straalt perfectie uit, zowel op het vlak van technologie, als comfort en veiligheid. Wanneer uw Mercedes schade oploopt, hoeft dat geen deuk te betekenen voor zijn uitstraling. In de werkplaats van een gecertificeerde Mercedes-Benz carrosseriehersteller wordt hij op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Zo behoudt uw wagen zijn waarde en glans voor nog vele jaren.

Kwaliteitsonderdelen maken uw wagen weer als nieuw.

De herstelling gebeurt volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie krijgt uw wagen de behandeling die hij verdient. Uw wagen wordt hersteld met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. Zo blijft uw garantie behouden. Daarom gebruiken we uitsluitend kwaliteitsonderdelen, die perfect op uw Mercedes passen. Doordat we werken met verf op waterbasis, wordt ook het milieu beschermd. Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.

Vakwerk tot en met het lakwerk.

Bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie kunt u er zeker van zijn dat uw wagen in goede handen is. Onze vakexperts kennen uw Mercedes door en door. Ze hanteren al jaren de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz en herstellen alles volgens de strikte richtlijnen van de constructeur. Ook bij glasreparaties en smartrepair. U kunt dus rekenen op de beste specialisten voor écht vakwerk.

Service en advies inbegrepen.

Niet alleen uw Mercedes geniet van een vakkundige behandeling, ook u wordt op een professionele manier geholpen. Terwijl uw voertuig wordt hersteld bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie, regelen wij de ganse schade afhandeling. We zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzorgen de contacten met experts en makelaars. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Alles wordt perfect geregeld en intussen beschikt u over een gratis vervangwagen tot uw Mercedes klaar is.

Perfectie tot in het handschoenkastje.

Uw Mercedes is tip top in orde wanneer hij bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie buitenrijdt. Uw wagen is weer de oude, of liever: de nieuwe. U merkt de perfectie tot in de kleinste details en u betaalt een zeer correcte prijs voor deze professionele, klantvriendelijke en transparante service.