Mercedes-Benz

Fleetboard hardware.

Fleetboard hardware van Mercedes-Benz

Zuinigheid is een kwestie van techniek. En techniek is een zaak van FleetBoard.

De nieuwe in het langeafstandstransport beantwoordt aan alle voorwaarden voor een optimale rendabiliteit. Zoals de ingebouwde FleetBoard hardware. FleetBoard helpt u met telematicasystemen bij uw fleetbeheer. Zodat u het rendement van uw wagenpark volledig onder controle hebt. Hierbij zijn FleetBoard TiiRec en FleetBoard DispoPilot het ideale duo voor uw succes!

FleetBoard TiiRec. Het hart van uw voertuigbeheer.

FleetBoard TiiRec is het toestel dat technische gegevens voor elk voertuig met voertuiginterface doorstuurt. De geïntegreerde gsm-/GPRS-modem en de gps-ontvanger maken communicatie via gsm-netwerken en samenbundeling van alle voertuiginformatie mogelijk, met positiegegevens zoals plaatsbepaling van het voertuig. De bestuurder wordt geïdentificeerd met de ingestoken FleetBoard-bestuurderskaart of de DTCO-bestuurderskaart.

De DispoPilot is de flexibele hardware voor het transportbeheer en is in twee varianten beschikbaar:

DispoPilot.mobile: insteken en beginnen.

De DispoPilot.mobile is in het voertuig nodig om van de diensten voor transportbeheer gebruik te maken. Het toestel met aanraakkleurenscherm kan uit de inbouwhouder worden genomen en beschikt over een barcodescanner voor vrachtstukken. Andere kenmerken zijn digitale onderschriften en de rechtstreekse communicatie met de bestuurder via opdrachtformulier en vrije-tekstberichten. Als optie kunnen vrachtwagenfuncties in het navigatiesysteem worden geïntegreerd. Het navigatiesysteem beschikt ook over functies zoals een rijstrookassistent en een systeem dat bij de routeplanning rekening houdt met transport van gevaarlijke stoffen.

DispoPilot.guide: vaste inbouw met groot scherm.

Het eindtoestel voor de bestuurderscabine is voorzien van een 7“ (17,8 cm) beeldscherm en is een voordelig instapmodel in de wereld van het professionele transportbeheer.

FleetBoard TiiRec en DispoPilot worden via Remote-Update onderhouden.

Meer informatie.