Mercedes-Benz

Mercedes-Benz serviceprogramma's.
Het beste onderhoud voor uw mobiliteit.

Inleiding

Mercedes-Benz serviceprogramma's voor trucks

Onze serviceprogramma's onderhouden uw mobiliteit.

De rendabiliteit van een vrachtwagen begint met continu beschikbaar zijn. Maar tegelijk stelt u uw vrachtwagen elke dag professioneel zwaar op de proef. Het is dan ook uiterst belangrijk dat hij technisch steeds perfect in conditie is.

Precies daarom stelt Mercedes-Benz u een waaier aan onderhouds- en herstellingsprogramma’s op maat van uw activiteiten voor. Samen vormen ze de beste en voordeligste garantie voor uw mobiliteit. Zelfs herstellingen van de koelgroep of de laadklep behoren tot de mogelijkheden en kunnen opgenomen worden in de dekking.

Het principe is altijd hetzelfde: transparante bedragen die perfect afgestemd zijn op het werkelijke gebruik dat u van uw Mercedes-Benz vrachtwagen maakt. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers die door het programma gedekt worden.

Kiezen voor een serviceprogramma is kiezen voor een eenvoudig en duidelijk financieel beheer en een uitgebreide ondersteuning van de Mercedes-Benz Partners in 18 Europese landen.

Extend

Mercedes-Benz serviceprogramma Extend

Extend. De verlengde aandrijflijngarantie.

Extend verlengt de garantie op de aandrijflijn. Zo bent u voor een eerlijke prijs, ook na de fabrieksgarantie, beschermd. Extend dekt immers alle cruciale onderdelen van uw voertuig: motor, versnellingsbak en aandrijfassen. Zo blijft u bij eventuele technische problemen gespaard van onverwachte kosten.

Inbegrepen zijn:

  • motorblok met aangebouwde onderdelen zoals turbo, starter, alternator, injectiepomp (uitgez. slijtageonderdelen)
  • versnellingsbak met aangebouwde onderdelen (uitgez. slijtageonderdelen) en aangedreven assen (uitgez. slijtageonderdelen)

Select

Mercedes-Benz serviceprogramma Select

Select. De “light” formule voor zwaargewichten.

Met Select worden alle kosten voor de onderhoudswerkzaamheden, zoals voorgeschreven door Mercedes-Benz, gedekt en beschikt u bijkomend van een verlengde garantie op de aandrijflijn tegen een vaste maandelijkse bijdrage (uitgezonderd jaarlijkse indexatie).
Inbegrepen zijn:

  • verversen van de olie van de motor en versnellingsbak conform de vervangingsintervallen volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz
  • vervangen van de hieraan gerelateerde filters en dichtingen, controle en op peil brengen van de vloeistofreservoirs bij de voorgeschreven onderhoudsbeurten (uitgez. brandstof)
  • algemene kwaliteitscontrole van het voertuig, electronica, verlichting, reminrichting en andere veiligheidsrelevante onderdelen
  • motorblok met aangebouwde onderdelen zoals turbo, starter, alternator, injectiepomp (uitgez. slijtageonderdelen)
  • versnellingsbak met aangebouwde onderdelen (uitgez. slijtageonderdelen) aangedreven assen (uitgez. slijtageonderdelen)

Complete

Mercedes-Benz serviceprogramma Complete

Complete. De volledige dekking van onderhoud en herstellingen.

Complete zorgt voor de meest uitgebreide dekking. Dit serviceprogramma dekt alle onderhouds- en herstellingskosten, inclusief de vervanging van slijtageonderdelen, die het gevolg zijn van een normaal gebruik. Welke werkplaatsdiensten in de loop van de overeengekomen contractperiode ook worden uitgevoerd, ze zijn begrepen in de vaste maandelijkse bijdrage (uitgezonderd jaarlijkse indexatie). U kan de bedrijfskosten van uw voertuig dus perfect plannen.

Inbegrepen zijn:

alle werkzaamheden opgenomen in de serviceprogramma’s Extend én Select, met inbegrip van slijtageonderdelen, alsook alle andere herstellingswerkzaamheden die nodig zijn om het voertuig terug bedrijfsklaar te maken, met uitzondering van glasschade en banden.