Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GlassRepair.

Inleiding

Mercedes-Benz GlassRepair

Als een donderslag bij heldere hemel.

Met een inslag in de voorruit krijgt iedereen wel eens te maken. Veel is er ook niet voor nodig: een wegspringend kiezeltje op de weg, een steentje van een vrachtwagenlading, een vallende tak...

Maar de gevolgen kunnen ernstig zijn. Zelfs weken tot maanden na het voorval kan het sterretje barsten of plots de hele voorruit doen versplinteren, terwijl u rijdt. Natuurlijk gebeurt zoiets op een ongelegen moment, wanneer u in het buitenland bent bijvoorbeeld. 's Nachts riskeert u bovendien verblinding door weerkaatsing van het licht van straatlantaarns of tegenliggers.

Een sterretje laten herstellen door een Mercedes-Benz vakman hoeft helemaal niet duur te zijn. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd en meestal kunt u achteraf de plaats van de impact niet eens meer terugvinden. Uw voorruit is weer even stevig als voordien en uw voertuig behoudt zijn waarde.

Type inslagen

Mercedes-Benz GlassRepair

Herstellen in plaats van vervangen.

In 80% van de gevallen kan een voorruit na een impact perfect worden hersteld. Alleen in volgende gevallen is het veiliger om dat niet te doen:

  • De diameter van de impactzone is groter dan 10 cm
  • Barstjes die vanuit dit punt vertrekken, zijn langer dan 5 cm
  • De impact bevindt zich in het gezichtsveld van de bestuurder.
Mercedes-Benz GlassRepair ster

Ster

Mercedes-Benz GlassRepair halve maan

Halve maan

Mercedes-Benz GlassRepair koeienoog

Koeienoog

Mercedes-Benz GlassRepair klaverblad

Klaverblad

Tarieven

Mercedes-Benz GlassRepair

Een perfect zicht hoeft niet duur te zijn.

Een sterretje laten herstellen door een Mercedes-Benz vakman hoeft helemaal niet duur te zijn. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd en meestal kunt u achteraf de plaats van de impact niet eens meer terugvinden. Uw voorruit is weer even stevig als voordien en uw voertuig behoudt zijn waarde. Kijk even uw autoverzekering na: meestal dekt ze ook glasbreuk. In dat geval is de herstelling door uw Mercedes-Benz Partner helemaal gratis.

Zelfs als uw verzekering de herstelling niet terugbetaalt, kost deze u slechts:

  • € 145 incl. btw voor de eerste impact;
  • € 114 incl. btw voor de tweede impact, bij een gelijktijdige herstelling;
  • € 82 vanaf de derde impact, bij een gelijktijdige herstelling.

Kom gewoon even langs en wij geven u graag advies. Wij bekijken of de schade aan uw voorruit kan worden hersteld. Is herstelling niet mogelijk (slechts in 20% van de gevallen), dan bezorgen wij u graag een offerte voor vervanging door een originele Mercedes-Benz voorruit.

Partners

Mercedes-Benz GlassRepair

Partners.

Alleen uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz gebruikt een innoverende, door Mercedes-Benz geteste en goedgekeurde technologie om uw voorruit te herstellen. Deze technologie biedt een aantal voordelen die u nergens anders zult aantreffen:

  • De ruit wordt tijdens de reparatie niet onder spanning gezet. Er kunnen dus tijdens de herstelling of erna geen barsten in de voorruit komen.
  • De Mercedes-Benz technici voeren elke herstelling manueel uit. Elke impact is anders en vergt dus ook een andere aanpak.
  • Niemand kent uw Mercedes beter dan de Mercedes-Benz vakman.

Een voorruitherstelling na een impact duurt gemiddeld niet langer dan een uur. u kunt deze herstelling dus perfect combineren met een gepland onderhoud van uw wagen.

Ook als herstelling niet mogelijk is, laat u de voorruit altijd beter vervangen door uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Alleen dan bent u zeker dat dit essentieel onderdeel volgens alle voorschriften van Mercedes-Benz wordt geplaatst.