Mercedes-Benz

Actros

De Actros voor langeafstandstransport.

De Actros voor langeafstandstransport

De Actros: voor meer winstgevende activiteiten dan ooit tevoren. De Actros is ongeëvenaard in gebruiksgemak, veiligheid en prestaties. Met een divers aanbod van uitrustingen en modellen biedt het voor praktisch elke toepassing in het langeafstandsvervoer een perfect geconfigureerd voertuig.

De Actros SLT voor langeafstandstransport.

Mercedes-Benz Actros SLT voor langeafstandstransport

De Actros tot 250 ton is ontwikkeld en gebouwd voor het voortbewegen van bijzonder zware en omvangrijke lasten. Meer nog: Hij zet normen op het vlak van comfort, voertuigprestaties en flexibiliteit en vertegenwoordigt hierdoor een nieuwe dimensie in het zwaar transport.

De Actros voor distributietransport.

De nieuwe Actros voldoet beter dan ooit tevoren aan de steeds zwaarder wordende eisen in het zware distributietransport. Met meer efficiëntie. Met uniek comfort. En met voorbeeldige betrouwbaarheid.

De Actros F: Niets minder dan de Actros.

De nieuwe Actros F wordt met zijn minimalistische, functiegerichte uitrusting voor zowel bestuurder als ondernemer de onmisbare begeleider bij hun dagelijkse werk. En hij maakt rijden met een truck van Mercedes-Benz eenvoudiger dan ooit.

De Actros Edition 2.
De vrachtwagen van de volgende dimensie.

Wat komt er na de “Edition 1”? Inderdaad, de “Edition 2”! Net als zijn voorganger bereikt het op 400 exemplaren beperkte speciale model een nieuwe dimensie van comfort, veiligheid en design. Of het nu gaat om rijden, werken of wonen, met zijn vooruitstrevende features en zijn nieuwe, unieke verschijning laat de “Edition 2” een blijvende indruk na. Met elke rit.