Mercedes-Benz

Speciale voertuigen van Mercedes-Benz.

Speciale trucks van Mercedes-Benz

Gemeentebedrijf.

Mercedes-Benz trucks voor het gemeentebedrijf

Maaien, winterwerk, onderhoud, reiniging, transport, laden en overladen. Nergens is het werk veeleisender dan bij het onderhoud van wegen en terreinen in steden en gemeenten. Met de voertuigen van Mercedes-Benz bent u klaar voor alle werk.

Energie.

Special trucks van Mercedes-Benz bij het werken in de energiesector

Of u nu nieuwe energiebronnen aanboort, in de groeve werkt of verantwoordelijk bent voor onderhoud, controle en reparatie van uitgestrekte leidingnetten: dankzij het unieke concept van chassis en gereedschapsdrager kunt u met de Mercedes-Benz Special Trucks ook volledig beladen het tempo opvoeren.

Fire and Rescue.

Mercedes-Benz special trucks voor nood- en hulpdiensten

Altijd weer slaat de natuur bliksemsnel toe. Snijden modderlawines huizen en dorpen van de buitenwereld af. Bedreigen bosbranden steden en dorpen. Verwoesten vloedgolven hele landstreken. Wanneer elke seconde telt, vertrouwen brandweer, politie, technische hulpdiensten, gemeenten en hulporganisaties in de hele wereld op Mercedes-Benz Special Trucks.

Tweewegsgebruik.

Mercedes-Benz Special Trucks voor vervoer over het spoor én de weg

Eerst zware sleeplasten rangeren, dan van het spoor af, de weg op en naar de volgende opdracht op het spoor. Dat kan maar met één voertuig – de tweewegs Unimog van Mercedes-Benz.

Airport.

Mercedes-Benz Special Trucks voor luchthavens

Veilige start- en landingsbanen ook in de beste weersomstandigheden zijn een voorwaarde voor een storingvrij luchtverkeer. Hier leveren de Mercedes-Benz Special Trucks waardevolle diensten. Over de hele wereld, het hele jaar door.

Landbouw.

Mercedes-Benz Special Trucks voor de landbouw

Waar de weg ophoudt, mag het transport niet tot stilstand komen: vooral landbouwers en loonbedrijven hebben bij een immer stijgende kostendruk en andere grotere tegenslagen behoefte aan een snel en efficiënt transportsysteem.